Inkeer

Britt Dekker doet onhandige uitspraken over juryleden Superstar Chef

Britt Dekker heeft zich de woede van Sergio Herman en François Geurds op de hals gehaald. Dekker zei namelijk in de 538 Ochtendshow van Frank Dane dat ze ooit eens twee juryleden van Superstar Chef coke had zien snuiven op de wc.

"Ik was een keer bij een programma en dan zie je gewoon twee mensen van de jury gewoon op de wc even een snuifje coke nemen!”, zei Britt maandagochtend op de radio. "Dat was bij Superstar Chef. Waarom zou je dat nodig hebben om één uur ’s middags?"

Onzin

Het paardenmeisje noemde geen namen, maar juryleden Geurds en Herman hebben via hun management gereageerd. "Ik ben al mijn hele leven antidrugs”, zegt Geurds. "Ik heb nog nooit in mijn leven drugs aangeraakt.” Herman laat weten 'not amused' te zijn. "Er is helemaal niets van waar. Complete onzin!" Miljuschka Witzenhausen, ook als jurylid verbonden aan Superstar Chef, heeft niet gereageerd op de uitspraken van Dekker.

Poedersuiker

Inmiddels is Dekker teruggekomen op haar uitspraken. In een bericht op Instagram zegt ze dat ze het waarschijnlijk verkeerd heeft gezien. "Het was waarschijnlijk poedersuiker of bakmeel ofzo en helemaal geen drugs. Sorry voor het ongemak."

Meer over:

Reageren