Rietje

Britt Dekker op van de zenuwen voor presentatie We Want More

6 maart 2021 10:26 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Britt Dekker is bij We Want More als presentatrice de opvolger van Johnny de Mol. Voor haar eerste grote studioprogramma had ze haar zenuwen maar nauwelijks onder controle.

"Er zijn duizenden blonde meisjes die misschien honderd keer knapper zijn, John de Mol kan iedereen kiezen die hij wil. Dus dan denk je wel: 'ik wil dit niet verpesten, doe het alsjeblieft goed'”, vertelde de zoals altijd openhartige Britt vrijdagavond in Op1.

Steun

Britt (29) vond veel steun bij ervaringsdeskundige Wendy van Dijk (50). "Wendy heeft natuurlijk shows als Idols, X-Factor en The Voice gedaan. Zij staat wel doorgewinterd in de studio en heeft niet echt meer stress, terwijl ik nog trillend als een rietje binnenkom. Dan zegt Wendy: 'rustig maar, het komt goed'."

Contract 

Britt tekende afgelopen week een nieuw contract bij Talpa. De presentatrice ligt daardoor nog eens drie jaar vast bij het concern van John de Mol, waarvoor ze naast We Want More onder andere Wie van de 3 en First & last presenteert. Dat laatste programma maakt ze samen met Martien Meiland.

Meer over