Dubbel geboekt

Buddy Vedder verklaart afwezigheid bij Masked Singer oud en nieuw specials

31 december 2021 12:35 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL 4 gaat het jaar uit én in met The masked singer. Grote afwezige tijdens de speciale afleveringen is panellid Buddy Vedder die zijn plaatsje afstaat aan Francis van Broekhuizen.

Buddy is al drie seizoenen een vaste waarde bij The masked singer en was ook vorig jaar van de partij om samen met Gerard Joling te raden wie de Oliebol, het Vuurwerk, de Klok, Champagne en Sneeuwpop waren. Nu schittert hij door afwezigheid.

The Voice Kids

Tijdens een vragenrondje op Instagram geeft de presentator zelf tekst en uitleg over zijn afwezigheid. Er is geen sprake van kwade wil en hij is ook niet stilletjes vervangen, Buddy had toen de feestdagenspecials van The masked singer gedraaid werden een andere klus. Komend seizoen debuteert hij naast Jamai Loman als het nieuwe gezicht van The voice kids

Francis van Broekhuizen

De opnames vielen op dezelfde dag en het is nu eenmaal eenvoudiger om een panellid te vervangen dan een presentator. Om die reden neemt Francis van Broekhuizen plaats naast Gerard. De twee kennen elkaar onder anderen van All together now en hun tijd als teamcaptains in het stilletjes gestopte RTL Exclusief

Al kan het natuurlijk altijd dat Buddy stiekem in de Oliebol zit. Het grote gokken begint op vrijdag 31 december om 21.55 uur op RTL 4.

Meer over