Beschuit met muisjes

BZV-Wim en Marit zijn ouders geworden van dochter Lot

8 april 2021 10:58 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© KRO-NCRV
Leuk babynieuws bij Boer zoekt vrouw: akkerbouwer Wim en zijn vriendin Marit zijn de trotse ouders geworden van dochtertje Lot.

Drie jaar geleden begon akkerbouwer Wim met zijn Boer zoekt vrouw-avontuur. Marit was na het zien van zijn oproep helemaal in de wolken en schreef een brief. 

Gezinnetje

En met succes, want Wim viel als een blok voor de blondine. In een video op de website van BZV vertellen de tortelduifjes dat ze geen moment hebben stilgezeten. Ze hadden de wens om een klein gezinnetje te starten. 

Het stel begon voorzichtig en verwelkomde eerst viervoeter Bowie de Berner. "Bowie heeft vanaf moment één ons hart veroverd", vertelt Marit in de video. "Deze gezinsuitbreiding voelde zo goed, dat we klaar waren voor de volgende stap."

Dankbaar

Met het kleine meisje in de draagzak, vertelt Marit vol trots dat ze ouders zijn geworden van dochter Lot. Het kleine meisje is inmiddels alweer vijf maanden. "Alles gaat heel goed met ons en wij zijn super dankbaar voor alles wat het Boer zoekt vrouw-avontuur ons heeft gebracht." 

Meer over