Talkshow...

Carlo Boszhard pleit voor RTL comeback Irene Moors

18 januari 2019 13:57 | amusement | Door Jef Willemsen

© Instagram Carlo Boszhard
RTL verkeert in zwaar weer na het verlies van Wendy van Dijk en Linda de Mol. Carlo Boszhard weet de oplossing: de zender zou er verstandig aan doen Irene Moors binnen te halen.

Carlo verklaarde zijn plannen om de gaten in de programmering op te vullen in gesprek met RTL Boulevard.

Zomers praatprogramma

Als RTL een beroep doet op Carlo, dan zou hij graag weer samenwerken met Irene Moors:"k zou graag als ik in een gat mag springen met Irene op een avond zitten aan een tafel in een soort zomerachtige sfeer. Dat wil ik heel graag." Nu Linda's zomerweek meeverhuist naar SBS met haar naamgever, heeft RTL in de zomermaanden ruimte voor een alternatief.

Weg bij SBS

Mocht de zender interesse hebben, dan is er weinig dat een formele samenwerking met Irene in de weg staat. Eind vorig jaar werd bekend dat SBS en de presentatrice huns weegs gaan na drie jaar. Irene verliet RTL destijds omdat er onvoldoende passende programma's voor haar zouden zijn. Het tij lijkt nu gekeerd. 

TV Kantine

Carlo en Irene zijn dit jaar sowieso weer samen te zien in het tiende seizoen van De TV kantine waar de voorbereidende werkzaamheden momenteel in volle gang voor zijn. De eerste typetjes zijn al bepaald.

Meer over