Carolien Borgers vijfde afvaller It Takes 2

17 April 2016 09:33 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4/It Takes 2

Carolien Borgers heeft de zesde aflevering van It Takes 2 niet overleefd. Haar twee optredens wisten zowel publiek als jury het minst te bekoren. 

In de halve finale stonden de overgebleven kandidaten er ondanks de titel van de talentenjacht grotendeels alleen voor. Ze zongen allemaal één solonummer en daarna een duet met hun coach. 

Diamonds

Carolien waagde zich aan de evergreen If You Don't Know Me By Now en bracht een hele eigen versie die bij de jury in de smaak viel. Ze kreeg het compliment "te klinken als een blanke zangeres", wat ook voor Borgers een verrassend nieuwtje was. Samen met coach Waylon bracht ze daarna de Rihanna hit Diamonds. Ook daar was de jury eigenlijk prima over te spreken.

Hoge lat

Maar in de halve finale was de kwaliteit van alle performances uitstekend, waardoor de spreekwoordelijke lat wel erg hoog lag. Toen ook de stemmen van de publieksjury bekend waren, bleek dat Carolien het minst populair was. Ze nam afscheid van Waylon, die oprecht kon zeggen over Carolien dat ze er "iets" bij had gekregen door haar deelname aan de show. Hij kon alleen niet goed zeggen wát precies.

Finalisten It Takes 2

Met de uitschakeling van Carolien zijn ook de finalisten bekend van It Takes 2. Volgende week treffen Jan Versteegh en coach Trijntje Oosterhuis de vroege favoriet Marlijn Weerdenburg en coach Waylon. Ze nemen het op tegen Glennis Grace die procentueel gezien de meeste kans heeft op winst: ze heeft twee talenten in de race: Fatima Moreira de Melo en Jan Kooijman

 

 

Meer over