Twee afleveringen...

Caroline Tensen teleurgesteld dat Het spijt me van de buis is gehaald

30 december 2019 10:02 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
Caroline Tensen is teleurgesteld dat de revival van Het spijt me niet de zendtijd kreeg die het volgens haar verdiende. De presentatrice was het niet eens met programmadirecteur Peter van der Vorst, die de laatste twee afleveringen van de buis haalde.

“Het waren maar twee afleveringen. Ik had gedacht: laat het staan. Maar ik heb ook tegen Peter van der Vorst gezegd: ‘Als jij vindt dat het moet gebeuren, dan beweeg ik met je mee’”, zei de 55-jarige Haarlemse zondagavond in RTL Boulevard.

Cadeau 

Helemaal zonder werk zit Caroline natuurlijk niet, want na Het spijt me kreeg ze Wie ben ik? toegeschoven door RTL. “De eerste keer dat ik de studio inliep was heel gek. Het was gewoon bijna nostalgisch. Ik ging er zitten en eigenlijk na vijf minuten was het gewoon: ik zit hier gewoon weer! Alsof die 25 jaar er tussenuit was gehaald. Mijn jaar kan niet meer stuk. Ik vind het een cadeau dat ik dit weer mag doen. Het is gewoon leuke televisie en ik wilde weer eens hard lachen.”

Kijkcijfers 

Ook ‘haar’ Eén tegen 100 doet het steevast goed bij RTL. Zondagavond trok het programma wederom een keurige 1,1 miljoen kijkers.

Meer over