Na 7 maanden...

Caroline verlaat Chateau Meiland

Chateau Meiland moet het zonder Caroline doen. Na zeven maanden heeft de huisvriendin van Martien en co besloten voor haar eigen gezondheid terug te keren naar Nederland.

SBS bevestigt de beslissing van Caroline van Eeden die in de eerste twee seizoenen van de succesvolle realityserie schittert naast Martien Meiland en zijn familie. 

Heimwee en irritaties

Als reden voor haar vertrek geeft de zender aan dat er in de zeven maanden dat het gezelschap op chateau Marillaux verbleef heel wat gebeurd is: "In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten Chateau Meiland te verlaten." Eerder gaf Caroline al aan dat het werk pittig was en ze de hele week van 8.00 tot middernacht in touw was.

"Ik ben ka-pot"

Zelf reageert Caroline op Instagram met een persoonlijke post aan haar volgers. Ze bedankt hen voor de hartverwarmende berichten en bevestigt het nieuws. Ze is naar eigen zeggen "ka-pot" maar kijkt terug op een onvergetelijk avontuur dat niemand haar meer afpakt. Ook geeft ze aan het weer fijn te vinden na al die maanden haar eigen gezin weer te zien.

Chateau Meiland seizoen 2

Het vertrek van Caroline heeft niet direct gevolgen voor Chateau Meiland, het tweede seizoen is al grotendeels gedraaid en daar speelt de goedlachse vriendin van Martien nog gewoon een rol in. Ook sluit ze haar comeback niet helemaal uit, haar laatste woorden op Instagram zijn een veelzeggend "au revoir!', oftewel... tot ziens.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Chateau Meiland - Caroline (@caroline_van_eeden) op

Meer over:

Reageren