'Geef het een kans!'

Catherine Keyl hekelt voorbarige kritiek op nieuwe 5 Uur Show

23 Juli 2020 16:32 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
TV-kenners hebben de SBS-versie van De 5 uur show al afgeschoten ver voordat de eerste aflevering te zien is geweest. Volledig onterecht, vindt Catherine Keyl. 

Bij Radio 1 reageerde Catherine op de kritiek van onder meer Rob Goossens die het programma bij voorbaat al weinig kans van slagen gunde.

'Jammer'

Volgens Goossens passen 'serieuze journalisten' als Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo absoluut niet in het door de Postcodeloterij gesponsorde middagprogramma dat ook nog eens op een 'volkse' zender als SBS 6 geprogrammeerd staat. Catherine kan die kritiek alleen jammer vinden.

Zo makkelijk

Keyl vindt het iets te makkelijk om Brecht en Carolina nu al aan te vallen: "Deze twee vrouwen hebben nog nooit één zin gepresenteerd in een programma en ze worden al afgebrand. Rob Goossens vindt zeker dat hij daar erg veel autoriteit voor heeft. Nou, dat vind ik minder. Ik vind het jammer dat dat gebeurt. Dan denk ik: waarom doe je dat nou? Geef ze nou even de kans. Laat ze even twee weken iets doen en kom dan met je oordeel. Het is zo makkelijk om iedereen af te branden. Dat is gewoon het makkelijkst wat er is.

Rob reageert

Na de uitspraken van La Keyl kon Rob het niet nalaten per Twitter te reageren, al lijkt hij de boodschap van Catherine niet helemaal te volgen. 

Meer over