Geen reactie

Chantal Janzen wil niet in Oh, wat een jaar-vlek wrijven

3 Juni 2020 10:06 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Valentina Vos
Er is nogal wat te doen over het feit dat Chantal Janzen de presentatie van Oh, wat een jaar! op zich neemt bij RTL4. Haar voorganger Linda de Mol vond dat vooral pijnlijk, maar Chantal reageert niet op de uitspraken van haar voormalig collega.

RTL Boulevard trachtte Chantal voor de camera te krijgen dinsdag, maar de 41-jarige presentatrice houdt zich enkel bij het uitgegeven persbericht nadat bekend werd dat zij de presentatie van Oh, wat een jaar! op zich neemt.

Logische stap

Peter van der Vorst heeft mij gevraagd dit programma voor RTL 4 te presenteren en dat vind ik een eer. Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt, is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL”, zei Chantal in de verklaring.

Carlo Boszhard 

Chantal besluit dus om niet in de vlek te wrijven. De wisseling van de wacht bij de presentatie is overigens niet de enige verandering bij Oh, wat een jaar! Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge, met wie Linda ook samenwerkt bij Ik hou van Holland, is solidair aan zijn collega en wordt vervangen door Carlo Boszhard. Ruben Nicolai daarentegen blijft wel aan bij Oh, wat een jaar!

Meer over