Oh, wat een drama

Linda de Mol reageert op vervanging door Chantal Janzen: 'Pijnlijk'

2 juni 2020 14:58 | amusement | Door Televizier

© ANP

SBS-presentatrice Linda de Mol vindt het 'pijnlijk' dat Chantal Janzen 'haar' tv-programma Oh, wat een jaar! gaat presenteren. 

RTL maakte vorige week bekend dat Chantal Janzen de vervanger wordt van Linda de Mol als presentatrice van de zaterdagavondshow Oh, wat een jaar!. Het was lange tijd onduidelijk wat er precies met het programma zou gebeuren, nadat Linda de Mol de overstap maakte naar SBS. 

Pijnlijk

Linda zegt bij Shownieuws het volgende over de keuze: "Daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had, maar formeel mag het door een uitspraak van de rechter, dus dan moet je je erbij neerleggen. Zeker in de huidige tijd zijn er ergere dingen waar mensen zich druk over maken, dus ik ga het een plek geven.”

Peter van der Vorst blij met Chantal

RTL-baas Peter van der Vorst is dolbij dat Chantal ja heeft gezegd op de klus. "In dit sterke en vrolijke format komen al haar talenten tot hun recht: presenteren, zingen, dansen en acteren. En dat alles met een gezonde dosis humor en zelfspot."

Carlo Boszhard

Chantal is overigens niet het enige nieuwe gezicht in het volgende seizoen van Oh, wat een jaar!. Carlo Boszhard neemt de rol van teamcaptain over van Jeroen van Koningsbrugge en neemt het dus iedere week op tegen Ruben Nicolai, die wel aan het programma verbonden blijft.

Oh, wat een jaar!

Het tv-programma Oh, wat een jaar! gaat in elke aflevering terug naar een ander jaar met nostalgische fragmenten en muziek, waar vragen over gesteld worden. De captains vormen een duo met verschillende BN'ers. Het decor, de kleding en de kapsels worden volledig tot de sfeer van dat jaar omgetoverd.

De opnames voor het derde seizoen van Oh, wat een jaar! starten deze zomer. De nieuwe reeks moet dit najaar te zien zijn.

Meer over