Carlo Boszhard als teamcaptain

Chantal Janzen gaat Oh, Wat Een Jaar! presenteren

26 mei 2020 15:57 | amusement | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Chantal Janzen is de nieuwe presentatrice van Oh, Wat Een Jaar!. Dit heeft RTL dinsdag bekendgemaakt. Ze neemt hiermee het stokje over van Linda de Mol.

En Chantal is niet het enige nieuwe gezicht in het programma. 

Carlo Boszhard 

Ook Carlo Boszhard voegt zich toe aan het Oh, wat een jaar!-team als teamcaptain. Hij neemt het op tegen Ruben Nicolai. De opnames starten deze zomer en is dit najaar te zien op RTL 4. Precies wat we nodig hebben, vindt Carlo: "Juist in deze tijd denk ik dat onze kijkers op zoek zijn naar dit soort programma’s waarin wij terugkijken naar de jaren waarin het leven nog zo gewoon was." Ook Chantal staat te trappelen: "Ik kan niet wachten om er samen met Ruben en Carlo een geweldig feest van herkenning voor de kijker van te maken."

Humor en zelfspot 

RTL-baas Peter van der Vorst is dolbij dat Chantal ja heeft gezegd op de klus. "In dit sterke en vrolijke format komen al haar talenten tot hun recht: presenteren, zingen, dansen en acteren. En dat alles met een gezonde dosis humor en zelfspot. Daarnaast weet ik zeker dat zij in staat is om de enthousiaste captains Ruben en Carlo een beetje in toom houden." 

Oh, wat een jaar! 

In Oh, wat een jaar! wordt er in elke aflevering teruggegaan naar een ander jaar met nostalgische fragmenten en muziek, waar vragen over gesteld worden. De captains vormen een duo met verschillende BN'ers. En het decor wordt volledig tot de sfeer van dat jaar omgetoverd. Tot en met de kleding en haardracht van Chantal, Carlo, Ruben en de BN'ers aan toe. 

Meer over