De prijs is direct op reis

Chantal Janzen zoekt kandidaten voor haar Pyjama Party

8 augustus 2021 10:52 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Voor haar nieuwe RTL-spelshow Chantals pyjama party is Chantal Janzen op zoek naar een publiek vol reislustige types die niet bang zijn direct op pad te gaan.

In de kandidatenoproepen van Chantals pyjama party wordt de opzet van de grote, nieuwe RTL-weekendshow duidelijk.

Iedereen doet mee

Iedereen die zich opgeeft om in het publiek van de spelshow plaats te nemen maakt kans om mee te doen aan het programma. Het spel wordt gespeeld met duo's, dus is het handig om vooraf aan te geven met wie samen gespeeld gaat worden. Kandidaten staan de meest duizelingwekkende, hilarische en bij vlagen ook enge uitdagingen te wachten. Wie de spelrondes heelhuids doorkomt kan in de finale een droomreis winnen. Maar de winnaars vertrekken wel direct naar hun droombestemming. Uiteraard in pyjama, want zoals de programmanaam al doet vermoeden, het spel wordt gespeeld in toepasselijke nachtkledij. 

Deelname

Uiteraard mogen ook (vrienden)groepen en collega's zich opgeven. Maar van die groep moet vooraf duidelijk worden aangegeven welke twee mensen het spel gaan spelen. Ook kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom in de studio, maar deelname aan het programma zelf is pas vanaf 18 jaar. Iedereen in het publiek wordt verwacht zijn of haar paspoort of geldig ID-bewijs mee te nemen. Niet alleen ter controle, maar ook om eventueel rechtstreeks door te kunnen naar de luchthaven. 

Chantals pyjama party is vanaf oktober 2021 te zien bij RTL 4, opgeven kan via deze link.

Meer over