Vakantie

Charlotte Nijs ontkent deelname aan nieuwe reeks Wie is de Mol?

4 november 2020 15:51 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© NTR
Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zit er nog maar net op en het grote speculeren over het seizoen van 2021 is alweer begonnen. Molloten kunnen namelijk niet wachten op de nieuwe reeks van hun favoriete programma en zij doen er dan ook alles aan om te achterhalen welke kandidaten er mee doen.

Charlotte Nijs, politiek verslaggeefster van Hart van Nederland, is het nieuwe ‘slachtoffer’. Op Radio Veronica legde presentator Wilfred Genee de journaliste het vuur na aan de schenen. “Wij hebben een bericht gehoord dat jij onlangs ook een nieuwe reis hebt gemaakt. Wat is daar van waar?” Charlotte kan niks anders dan ontkennen. “Ja, ik ben heel lekker vrij geweest een paar weken.”

Vakantie

Rick Romijn gooit daarna nog meer olie op het vuur. “Wij hoorden dat jij mee gaat doen aan Wie is de Mol?”, stelt de sidekick. “O joh! Dat meen je! Nee, dat ga ik niet doen. Ik was gewoon even vrij. Het verbaast me echt dat je als parlementair verslaggeefster niet gewoon op vakantie mag gaan, maar ik heb dat dus toch gedaan.” Zou ze toevallig naar Tsjechië gegaan zijn?

Afwezig

Charlotte is niet de eerste naam die in verband gebracht wordt met Wie is de Mol? 2021. Eerder werden ook Soy Kroon, Jett Rebel, Michelle Willemsen en Nicolaas Veul al aan het programma gelinkt omdat ze ten tijde van de opnames afwezig waren op social media. 

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 2 januari te zien op NPO1.

Meer over