Spannende ontknoping

Dit is de winnaar van de jubileumeditie van Wie is de Mol?

24 oktober 2020 20:32 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Het is Jeroen! Jeroen Kijk in de Vegte is de Mol van de jubileum-editie van Wie is de Mol?. Nikkie is de winnares en zij wint dus de pot van 12580 euro die ze weggeeft aan het KWF.

Dat betekent dat Tygo Gernandt de verliezer van het trio is. Dat Jeroen Kijk in de Vegte of Nikkie de Jager de Mol zou zijn, wisten we sinds vorige week al. En deze week werd duidelijk dat het toch echt Jeroen was die iedereen al die weken in de maling had genomen. 

Vondelpark

Geen massa's fans in het Vondelpark dit keer, maar alle afgevallen kandidaten van dit seizoen van Wie is de Mol? hadden zich wel met z'n allen verzameld. Zij, en de kijkers konden daarna kijken welke streken de NPO Radio 2-dj van het ochtendprogramma Jan-Willem start op! had uitgehaald. 

Nikkie keek om

Zo zagen we nu dat Jeroen in de allereerste aflevering inderdaad de groene vrijstelling achter de ruggen van de kandidaten had weggehaald. Een behoorlijk risicovolle actie. Nikkie was de enige die omkeek en vertelde in deze laatste uitzending dat ze Jeroen inderdaad had gezien, maar ze bleef daarna toch nog twijfelen. Hiermee is Nikkie wel de eerste kandidate ooit die de Mol op heterdaad heeft betrapt. 

Maandagochtend tijdens zijn eerstvolgende radio-uitzending staan Jeroen zo te zien nog wat vragen te wachten.  

Meer over