Tygo, Nikkie of Jeroen?

De Mol onthult: 'Ik heb enorm veel risico's genomen'

24 oktober 2020 11:32 | amusement | Door Faye Heijnis

© AVROTROS
De Mol moet nog ontmaskerd worden, maar doet nu al een boekje open. "Ik heb enorm veel risico's genomen", vertelt de Mol in een (anoniem) interview met het AD.

En hij/zij geeft nog een aantal wellicht heel bruikbare hints.

'Die maken ze nooit de Mol' 

"Ik ben vooral dicht bij mezelf gebleven", zegt de Mol van het Wie is de Mol?-jubileumseizoen tegen het AD. "Ik wilde geen rol spelen. Vooraf schatte ik in dat mensen zouden denken: die maken ze nooit de Mol. Die tactiek heeft voortreffelijk gewerkt." Op wie zou dat van toepassing zijn, denk je: Tygo, Nikkie of Jeroen

Stuntmol 

Bovendien heeft de Mol het spel goed, maar niet altijd meedogenloos gespeeld. "Vergeet niet dat je ook kunt mollen zonder te liegen en te bedriegen..." Wellicht heeft hij/zij daardoor veel risico's genomen. "Maar dat wilde ik ook. Ik wilde een stuntmol zijn. Dat is gelukt, maar soms moest ik wel hard aan het stuur trekken. Uiteraard zonder dat de kandidaten het in de gaten hadden." 

Helikoptervlucht 

En zat de Mol nou in die helikopter naar Elba? Dat zou namelijk betekenen dat Jeroen de Mol sowieso niet is. Op de vraag 'Was zeker mooi hè, die helikoptervlucht?', luidt het antwoord: "Ja, dat was inderdaad super spectaculair." 

Finale Wie is de Mol? 

Trek uit bovenstaande hints vooral je eigen conclusie. Vanavond is dan eindelijk de ontknoping en krijgen we antwoord op die ene vraag... Wie is de Mol? Is het Nikkie, Jeroen of tóch Tygo? Deel jouw Mol met ons:

Meer over