Afrekenen per aflevering...

Talpa-baas onthult salaris familie Meiland

26 november 2020 15:46 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS 6
Dankzij de loslippigheid van Talpa-baas Niels van Baarlen ligt het salaris van de familie Meiland op straat.

Van Baarlen is zenderbaas van Radio Veronica én sidekick bij Veronica Inside waar hij in de vroege ochtend een opvallende onthulling deed.

'50.000 euro'

Niels had in de wandelgangen opgepikt dat de Meilandjes voor iedere aflevering van hun realitysoap 50.000 euro krijgen. Met twee afleveringen per week zou hen dat alleen al voor het vierde seizoen een maandsalaris van vier ton opleveren. Dat is dan nog los van de andere tv-klussen die Martien doet voor de zender: Wie van de 3, BINGO! De 100.000 euro quiz en de diverse sponsormomenten in de show.

Biografie

De mannen van Veronica inside rekenden nog even door: Martien Meiland zou pas echt geld verdiend hebben aan zijn recente biografie. Volgens Van Baarlen zou het boek makkelijk 2,5 miljoen euro in het laatje kunnen brengen, al is een deel daarvan natuurlijk ook voor auteur Jan Dijkgraaf.

Chateau Marillaux

Daar komt nog eens bij dat het Franse chateau van de familie ook nog in de verkoop staat. De Meilandjes vroegen via hun makelaar onlangs nog 1,25 miljoen voor Marillaux, inmiddels is de vraagprijs gezakt naar 998.000 euro.

Meer over