Ondanks gebrek aan kopers...

Meilandjes verhogen verkoopprijs Chateau Marillaux

24 september 2020 09:02 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
De Meilandjes hebben hun chateau al sinds het voorjaar te koop staan, maar hebben onlangs besloten de vraagprijs voor het kasteel te verhogen.

Waar de meeste verkopers bij gebrek aan interesse zakken met de prijs, hebben Martien en Erica besloten juist meer te vragen voor Chateau Marillaux.

Makelaar

Shownieuws meldt dat de Meilandjes inmiddels een Franse makelaar hebben ingeschakeld om hun kasteel aan de man te brengen. Oorspronkelijk vroegen ze 1,25 miljoen euro voor het deels gerenoveerde pand met bed & breakfast. De makelaar heeft het pand echter aangeboden voor 1,27 miljoen. Mogelijk is de prijsstijging een gevolg van de courtagekosten.

Terug naar Frankrijk

Momenteel zijn de Meilandjes druk bezig een nieuw leven in Hengelo op te bouwen. Martien heeft volop tv-klussen en ook Montana en Maxime hebben tv-ambities. Maar mocht Marillaux volgend jaar nóg niet verkocht zijn, dan heeft Martien plannen om terug te keren naar Frankrijk om daar enkele dagen in de week de bed & breakfast te runnen. Dat levert ongetwijfeld goede tv op voor Chateau Meiland.

Meer over