Over en sluiten...

Chris Zegers in slotseizoen Hollands Hoop

12 december 2019 12:09 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Chris Zegers maakt begin volgend jaar zijn opwachting in het derde en laatste seizoen van de BNNVARA-dramaserie Hollands hoop.

De omroep kondigde de start van de nieuwe, achtdelige reeks aan in een persbericht.

Drugsimperium

Hollands hoop vertelt het verhaal van psychiater Fokke Augustinus (Marcel Hensema) die tegen wil en dank verzeild raakte in de wiethandel als hij de boerderij van zijn vader erft. In het tweede seizoen was te zien hoe Fokke zich opnieuw uitvond als drugsbaron om zo zijn geboortedorpje nieuw leven in te blazen. Maar er waren ook kapers op de kust.

Nieuwe gezichten

Naast Hensema en terugkerende sterren Kim van Kooten, Hadewych Minis en Martijn Lakemeier zijn in seizoen drie diverse nieuwe gezichten te zien waaronder Malou Gorter, Caya de Groot en Saskia Temmink. Welke rol Chris op zich gaat nemen is nog niet bekend, maar hij heeft dankzij films en series als Onderweg naar morgen en De hel van 63 al wel bewezen diverse rollen aan te kunnen.

Herhaling

Om geheel voorbereid te zijn op het laatste seizoen zendt BNNVARA de eerste twee reeksen nog eens uit vanaf maandag 20 januari om 0.05 uur op NPO 3. Ook is Hollands hoop vanaf 15 december al te zien op NPO Start Plus.

Het slotseizoen van Hollands hoop gaat zondag 9 februari van start om 20.25 uur op NPO 3.

Meer over