Comedy Central knipt grap over Paul Walker uit Justin Bieber-Roast

17 maart 2015 13:18 | amusement | Door Televizier

© Shutterstock

Komiek Jeff Ross vloog bij het 'roasten' van Justin Bieber uit de bocht met een grap over de overleden acteur Paul Walker. Comedy Central censureert de uitzending.

Justin Bieber is op 1 april te zien in de Comedy Central Roast en de opnames zijn al achter de rug. In een Roast worden altijd harde grappen gemaakt om de celebrity in kwestie belachelijk te maken, maar komiek Jeff Ross ging nu echt te ver. Comedy Central knipt een grap over Paul Walker, die overleed bij een auto-ongeluk, uit de show, meldt The Hollywood Reporter.

Jeff Ross

Bij zijn sketch over de rijvaardigheid van Justin Bieber verwees Jeff Ross naar het auto-ongeluk van de Fast & Furious-acteur: "Paul Walker had 'Move bitch, get out of the way!' moeten roepen naar die boom. Too soon? Too fast? Too furious?" Ludacris, een collega van Walker in de Fast & Furious-films, was bij de Roast aanwezig en zou de opnames hebben willen stopzetten.

Comedy Central

Een woordvoerder van Comedy Central laat nu weten: "Roasts rekken vaak de grenzen van goede smaak op en we geven de deelnemers de kans om dingen te proberen, terwijl we weten dat we erin moeten knippen. Soms wordt de grens ontdekt door die te overschrijden. De verwijzingen naar Paul Walker zullen niet in de uitzending komen."

Lees ook:
Hollywood-sterren maken gehakt van Justin Bieber.

Bekijk hieronder de trailer van de Roast, waarin Justin Bieber wordt bekogeld met eieren:

Meer over