Geen studio

Corona nekt kerstspecial All You Need Is Love

21 december 2021 09:36 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
De coronamaatregelen hebben verstrekkende gevolgen voor de All you need is love kerstspecial. Presentator Robert ten Brink moet noodgedwongen de studio uit. 

Geen publiek en geen sfeervol ingerichte studio, het wordt een wat karige kerstspecial zo kon All you need-icoon Robert ten Brink bevestigen bij Beau.

Buiten

Het hele avondvullende programma speelt zich af in de open lucht: "Alleen maar om de reden dat je niet volgepakt bij elkaar kan zitten en hysterisch kan reageren en verrast kan worden", aldus Ten Brink die desondanks de moed erin houdt.

Reizen annuleren

Vanwege de aangescherpte reisvoorschriften was het ook niet mogelijk om geliefden uit alle windstreken samen te brengen om de mooiste dagen van het jaar te vieren. Zo zijn gasten uit Zuid-Afrika vanwege de omicron-variant niet van de partij, maar kon er wel gevlogen worden naar landen als Australië, Lapland en Canada. 

The Streamers

Om de wat kale liefdesspecial toch wat extra sfeer te geven verzorgen The Streamers onder leiding van Guus Meeuwis en Kraantje Pappie een spetterende opening.

Meer over