Anouk en Lil' Kleine schelden en vechten

Crisis bij The Voice: Wat nu?

6 november 2019 10:45 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
De geruchten over een akkefietje tussen The voice-coaches Anouk en Lil' Kleine tierden al welig, maar inmiddels is duidelijk dat er vreselijke dingen zijn gebeurd tussen de twee. Wat nu?

Volgens RTL Boulevard schold Lil' Kleine Anouk uit voor 'het oudste beroep ter wereld plus een ernstige ziekte' en gingen de twee daarna met elkaar op de vuist. Anouk weigerde vervolgens nog met Lil' Kleine in één studio te zijn. En dat maakt het opnemen van de liveshows een stuk lastiger.

Ontslaan

Als het allemaal zo is verlopen als RTL Boulevard dinsdag vertelde, lijkt een terugkeer van Lil' Kleine onmogelijk. Als de rapper collega Anouk echt voor 'hoer' heeft uitgemaakt dan zou RTL hem per direct moeten ontslaan. 

Ronnie Flex

Maar wat dan? Er lijkt een soort van uitweg. In een interview met Televizier zegt Martijn Krabbé dat er dit seizoen wordt geëxperimenteerd met gastcoaches tijdens de knock-out fase (de ronde na de 'battles'). Een van die gastcoaches is Ronnie Flex. Martijn: „Dat pakte heel goed uit.” Het zou dus kunnen dat Lil' wordt vervangen door zijn maatje Ronnie Flex. Een rapper voor een rapper. En eentje die hopelijk aardiger is tegen Anouk, veruit onze favoriete coach. 

Meer over