Duo met Martijn Krabbé

Chantal Janzen: ‘Heerlijk als het knettert bij The Voice’

6 november 2019 10:16 | actualiteiten | Door Televizier

© William Rutten
Chantal Janzen vindt het heerlijk om in de studio van The Voice of Holland aanwezig te zijn als het vuur tussen coaches oplaait.

Chantal Janzen neemt vanaf vrijdag in het tiende seizoen van The Voice of Holland het presentatiestokje over van Wendy van Dijk, die naar SBS6 is vertrokken. En ze valt met haar neus in de boter want het programma is al voor de eerste uitzending het gesprek van de dag: er schijt een grote ruzie te zijn tussen de coaches Anouk en Lil Kleine. 

Knetteren

Chantal en haar collega Martijn Krabbe geven aan niet aanwezig te zijn geweest bij de 'clash' waarbij Anouk en Kleine elkaar zelfs zouden zijn aangevlogen, maar Chantal zegt er wel van te genieten als het 'knettert'. “Heerlijk om erbij te hangen als het knettert en schuurt tussen de coaches. Het kwam zelfs tot een akkefietje tussen Anouk en Lil’Kleine. En dan begint die run op de kandidaat. Smeuïg om het vuur te zien oplaaien tussen die twee.” aldus Chantal dinsdag bij de opening de speciale TVOH-jubileum-pop-up-store in Utrecht.

Respectvol

Moet het altijd schuren tussen de coaches? “Niet altijd, maar het is wel leuk”, zegt Chantal. Martijn vult aan: Het moet respectvol blijven, maar je moet als coach wel duidelijk maken waar je voor staat. En verschillende dan deze vier gaat het niet worden.” De andere coaches dit jaar zijn net als vorig seizoen Ali B en Waylon. 

 

Het tiende seizoen van The Voice of Holland start vrijdag om 20.30 uur op RTL 4

Meer over