The voice of Holland

Hebben Anouk en Lil' Kleine ruzie?

5 november 2019 10:30 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Er zou een fikse ruzie gaande zijn tussen Anouk en Lil' Kleine. Da's best lastig aangezien ze allebei coach zijn in The voice of Holland dat dit weekend weer begint.

De geruchten over een ruzie kwamen in de wereld door Niels van Baarle En Rick Romijn, sidekicks van Wilfred Genee bij het radioprogramma Veronica Inside. Volgens hem liggen de twee zo overhoop met elkaar dat ze niet meer in dezelfde studio willen zijn. En dat zou het einde van The voice in deze samenstelling betekenen. De audities zijn allang opgenomen, dus dat is geen probleem maar voor de 'battles' en de live-uitzendingen is dat een onoverkomelijk probleem. 

OG3NE

De geruchten gaan zelfs dat er achter de schermen druk naar nieuwe coaches wordt gezocht. RTL heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar kandidaten voor de vrijgekomen functie)s) zijn er al wel. Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, de winnaars van 2014, meldden zich al eerder aan. Een driekoppige coach zou een unicum betekenen, tot nu toe waren Nick & Simon recordhouder. 

Vorig jaar al mot

Vorig jaar hadden Anouk en Lil' kleine het al eens aan de stok met elkaar. De rapper beloofde tijdens de audities een kandidaat beroemd te maken. Anouk wees hem er fijntjes op dat hij onzin praatte. Het ging om dit optreden. Anouk kreeg gelijk, Sophie is nog niet beroemd. 

Meer over