Herman en Annemarie

Crisis in de tent krijgt een tweede seizoen

16 september 2020 16:44 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen in Crisis in de tent restaurants die het zwaar hebben door de coronacrisis. Herman maakt in gesprek met Shownieuws bekend dat er een tweede seizoen van het programma komt.

"Er komt een heel nieuw seizoen. Dus als het voor de crisis goed ging en na de crisis fout en je komt er niet uit, geef je dan op. Dan komen Annemarie en ik je proberen te helpen. En ik ga ervan uit dat het goedkomt", zegt Herman in een oproep bij Shownieuws.

Indonesisch restaurant

Dinsdag was er weer een aflevering van het eerste seizoen te zien bij SBS6. Herman en Annemarie waren in Sittard om de eigenaren van een Indonesisch restaurant te helpen. Kijkers waren echter verbaasd over de manier waarop Harry zijn kont in de krib gooide, terwijl zijn vrouw Femmy zich als kok en dergelijke de tandjes werkt. Nadat Herman en Annemarie vertrokken, besloot Harry zelfs om alles terug naar het oude te zetten.

Tweede seizoen

Crisis in de tent startte eind augustus met 514.000 kijkers bij SBS6. De leiding was daar meer dan tevreden over. Wanneer het tweede seizoen met Herman en Annemarie begint bij SBS6, is nog niet bekend.

Meer over