Helle

Cupido schiet raak bij BZV-bloemenboer Jaap

8 februari 2020 09:17 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV

Jaap, die in 2018 meedeed aan Boer zoekt vrouw, is verliefd! De bloemenboer is tot over zijn oren op de van oorsprong Deense Helle.

Na haar scheiding zocht ze een 'type boer Jaap’, had Helle aan haar vriendinnen verteld. Daarop besloot ze om Cupido zelf een handje te helpen. “Vlak voor de feestdagen kreeg ik een grote kerstkaart thuisgestuurd met een mooi verhaaltje erop en een telefoonnummer erbij. Het leek mij een leuke vrouw, dus ik besloot haar te bellen”, zegt Jaap op de website van het KRO-NCRV-programma.

Feestdagen

Na wat dates bleek het een match. Ze vierden zelfs al een gedeelte van de feestdagen samen. “Wat ik zo leuk aan haar vind? Ze is een mooie, lieve dame. Ze is praktisch, doortastend en neemt initiatief. Dat waardeer ik aan haar. Het voelt zo goed. Ik zie een toekomst met haar en haar twee kinderen zeker zitten!”

Nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw 

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw met Yvon Jaspers staat overigens voor de deur. Vanaf zondag 23 februari 2020 om 20.30 uur kunnen we ons weer in het boerenleven en de liefde storten. Zin in!

Meer over