Annemiek en de rest

Welke 5 boeren gaan door in Boer zoekt Vrouw?

2 september 2019 10:52 | amusement | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
Zondag presenteerde Yvon Jaspers de 10 boeren die in het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw op zoek gaan naar de liefde. Slechts vijf boeren krijgen straks genoeg brieven om de uitzending te halen. Maar welke zijn dat?

Wij proberen alvast te raden welke boeren zullen worden overstelpt met brieven, pakketjes en ander eigengemaakte knutselwerkjes. Dit worden volgens ons de vijf boeren die we volgend jaar terug gaan zien. 

Boer 1: Annemiek

De Drentse Annemiek was ooit Miss Juni in de 'boerinnenkalender'. Helemaal niets mis mee dus. Integendeel zelfs. Naar eigen zeggen is Annemiek 11.5 dyslectisch op een schaal van 1 tot 10 maar dat zal de mannen in het land er niet van weerhouden haar een briefje te schrijven. De 25-jarige boerin zou zelfs wel eens voor Boer zoekt vrouw-postrecords kunnen gaan zorgen. Yvon kan wat ons betreft nu alvast wel een extra vrachtwagen bestellen voor een ritje naar de Drentse boerderij.  

Boer 2: Bastiaan

Bastiaan is 35 en lijkt in het niets op een stugge Zeeuw. Hij ziet er leuk uit, reisde de wereld al eens rond en krijgt waarschijnlijk slechts een klein postzakje minder dan Annemiek. Op Twitter twijfelen nogal wat mensen aan de seksuele geaardheid van Bastiaan maar daar geloven we niks van. 

Boer 3: Frans

Frans, die best veel weg heeft van Martien Meiland, is de enige homoboer van het stel. De 51-jarige Fries was een paar decennia getrouwd met een vrouw maar besloot dat het nu eindelijk tijd was voor een leuke man. Dit tot teleurstelling van menig vrouwelijke kijker die het helemaal zag zitten in Frans en zijn bootje. 

Boer 4: Jan

Jan is 35 en heeft een zorgboerderij voor mensen met een beperking in Noord-Holland. De toekomstige geliefde moet niets tegen kleine kinderen hebben want daar heeft Jan er vier van met z'n ex-vrouw. Die zijn gelukkig niet altijd op de boerderie dus is er ook nog tijd voor romantiek. Jan zal niet worden overstelpt met brieven maar hij krijgt er ongetwijfeld genoeg om iets leuks uit te kiezen. 

Boer 5: John

De boomlange John werkt niet alleen als boer, maar ook nog drie dagen in de week als accountant. Niet voor het geld, maar gewoon om een beetje onder de mensen te komen. Ahhh. Wij gunnen de 39-jarige melkveehouder -die nog nooit een relatie had- een leuke vrouw op de boerderij met wie hij kan wandelen. Want dat is de hobby van John. Zo'n 25 kilometer per dag. Vrouwen mét wandelschoenen genieten de voorkeur. 

Alle boeren uit dit seizoen van Boer zoekt vrouw zien? Klik dan hier.

Meer over