9 mannen, 1 vrouw

Dit zijn de tien nieuwe boeren uit Boer Zoekt Vrouw

3 september 2019 14:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© Linelle Deunk
Negen boeren en één boerin zoeken naar de liefde in het nieuwe, elfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Met een Geert, een Jan, een Geert Jan, een John én een Johan, snappen wij dat de wie-is-wie dit seizoen nogal verwarrend kan zijn. Televizier zet ze daarom allemaal even voor je op een rij, want er kan weer geschreven worden!

Annemiek

Annemiek is een 25-jarige melkveehoudster uit Drenthe. Ze is de enige vrouw die dit seizoen meedoet. Ze zoekt een stoere man met veel humor. 

Bastiaan

De 35-jarige Bastiaan is na omzwervingen in de grote stad terug op het boerennest in Zeeland. Hij zoekt een sportieve, intelligente dame.

Frans

De Fries Frans is 51 jaar en is als enige van de mannelijke boeren dit seizoen op zoek naar een man. De melkveehouder was jarenlang getrouwd met een vrouw maar zoekt nu een stoere, leuke man.

Geert

Ook 51 is boer Geert. De akkerbouwer en jongveeboer woont in Noord-Brabant en zoekt een vrouw die van binnen en van buiten mooi en waar 'pit op zit'. 

Geert Jan

Niet te verwarren met Geert, is Geert Jan. De 61-jarige paardenopfokker uit Noord Holland, bakt op zondag patat in zijn mobiele frietkraam en zoekt een vrouwelijke vrouw om van zijn weidse uitzicht te genieten. 

Jan

De 35-jarige Jan woont op een zorgboerderij in Noord-Holland. Hij heeft vier kinderen voor wie hij deeltijd zorgt. De gescheiden Jan zoekt een vrouw die zijn rijke leven nog rijker kan maken. 

Johan

De Noord-Hollandse Johan is melkveehouder. Hij is 53 jaar en hoopt op liefdesgeluk in zijn nieuwe boerderij.

John

Ook John is melkveehouder, maar dan in Friesland. Hij is 39 jaar en zoekt een avontuurlijke jonge dame.

Ronald

Met Ronald van 37 jaar uit Gelderland doet er nóg een melkveehouder mee aan dit elfde seizoen van Boer zoekt vrouw. Ronald zoekt een leuke, sportieve meid die net als hij 'donders graag een gezin wilt'.

Willem

Tot slot helpt Yvon Jaspers dit seizoen hopelijk ook Willem aan een vrouw. Willem is pas 26 jaar en melkveehouder in Utrecht. Hij zoekt een zachtaardig meisje met het hart op de goede plaats.

Wie aan een van de boeren of de boerin een brief wil schrijven, vindt hier de adresgegevens van Boer zoekt vrouw.

Meer over