Blessure

Dan Karaty vervangen in finale Boxing Stars

12 december 2018 10:51 | amusement | Door Televizier

© William Rutten
Vanavond is de finale van Boxing Stars. Het beslissende gevecht zou gaan tussen Dan Karaty en Rein van Duivenboden, maar Dan moet zich wegens een blessure terugtrekken. Zijn vervanger staat te popelen.

Niemand minder dan Michael Boogerd mag in de finale gaan knokken. Hij is er zelf nog verbaasd over, blijkt uit zijn reactie op radio Veronica: "Ik geloof het nog niet echt. Ze belden me gisterenavond nog heel laat op, toen lag ik eigenlijk al in bed. Toen belden ze nog een keertje en toen kon ik geen nee zeggen."

Revanche

Michael heeft daarmee de zeldzame kans gekregen om revanche te nemen op zijn tegenstander, maar het ontbreekt hem nog een beetje aan zelfvertrouwen: "Normaal vind je het je nog wel leuk als je een revanche krijgt, maar ik moet zeggen dat ik na mijn eerste wedstrijd niet meer echt volle bak heb kunnen trainen zoals ik wil. Het was vorige week al niet echt top, dus ik verwacht niet dat het nu heel veel beter zal zijn."

Dan Karaty

En Dan Karaty? Die zit flink te balen.  "Ik ben teleurgesteld op zijn zachts gezegd", vertelde hij aan RTL Boulevard. Hij heeft een scheur in zijn bicep en kan zijn arm niet buigen of recht houden. Boksen wordt daarmee onmogelijk. Dan: "Ik ben ontzettend gefrustreerd. Ik vond de uitdaging echt geweldig. Dat ik het niet kan afmaken, dat is vreselijk."

Bekijk hier finalist Rein van Duivenboden aan het werk:

De finale van Boxing Stars zie je vanavond om 20:30u bij RTL 5.

Meer over