Boxing Stars

Michella Kox was geblesseerd

Michella Kox gaf gisteren in Boxing stars al na een ronde op in haar partij tegen Amanda Balk. En dat terwijl ze voor de bokswedstrijd nogal een grote mond had. Nu vertelt ze dat er een goede rede had voor haar opgave.

Volgens Michella bokste ze met een gescheurde borstspier. Op haar Instagram-pagina vertelt de realityster dat ze de voorbereiding niet al te soepel verliep: „Iedereen kan nu oordelen, maar ga er maar staan met een scheur in je borstspier. Een keer gespard, geloof ook nog met één hand. Trainen onder pijnstilling”.

Sigaret

Na haar partij in Boxing stars riep Michella nog dat ze opgaf vanwege haar beroerde conditie maar dat bleek dus niet de hoofdoorzaak. Daarna zorgde ze nog voor verbijstering toen ze, nog in de ring, lekker een sigaretje rook. Dat was niet vooropgezet, zoals veel kijkers dachten. „Tja, die sigaret kreeg ik. En ik had zoveel stress, dus ik dacht: 'ik ga even lekker relaxed kijken hoe zij haar overwinning viert'. Niks mis mee toch?”

Oogkast

Een paar dagen was Michella op Instagram nog veel strijdvaardiger dan ze in de ring liet zien. „Ik ben een slechte verliezer dus zal alles doen voor de winst !!! Ik heb genoeg klappen gehad in mijn leven dus dit zal ik als een lolletje zien!! ?Mijn kaak mijn oogkast mijn neus alles was ooi gebroken !!! Dus dit word kinderwerk !! Nu is het mijn taak om eindelijk iemand te mogen slaan die mij & mijn dochter heeft gekwetst!”

Voor de liefhebbers, hier is de hele wedstrijd tussen Michella Kox en Amanda Balk nog eens te bekijken.

Meer over:

Reageren