Na kritiek kijkers

Dancing with the stars halfuur ingekort

28 September 2019 10:51 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© RTL Nederland/Tom Cornelissen
RTL 4 heeft geluisterd naar de kritiek die het kreeg op de lengte en langdradigheid van het programma Dancing with the stars. Er is besloten het amusementsprogramma in te korten.

Vanaf dit weekend duurt Dancing with the stars een halfuur korter. Er was veel kritiek op het feit dat het programma maar liefst tweeënhalf uur duurde. 

Meer dansen

Naast de kritiek op de lengte van het programma was er ook nogal wat ergernis over het feit dat er nogal veel gekeuveld werd en te weinig gedanst. Ook daar gaat RTL wat aan doen. "We hebben van de kijker vernomen dat ze Dancing with the stars aan de lange kant vinden en graag meer dans willen zien. Wij vinden de mening van de kijker belangrijk en geven hier graag gehoor aan door de aflevering in te korten waarbij er meer focus ligt op het dansen", zo tekent RTL Boulevard op uit de mond van een RTL-woordvoerder.

BN'ers en profs

Dancing with the stars is op zaterdag te zien op RTL 4 tussen 20.00 uur en 22.00 uur. In het dansprogramma is het de bedoeling dat BN'ers een koppel vormen met een professionele danser. Uiteraard is er een jury om te oordelen over de prestaties van de deelnemers.

Meer over