Dansshow Everybody Dance Now opvolger The Voice Kids vanaf 28 februari

RTL 4 komt ook in 2014 met een aantal grote vrijdagavondshows. Een week na de grote finale van The Voice Kids op 21 februari begint het tweede seizoen van de dansshow Everybody Dance Now.

Vanaf vrijdag 28 februari is de dansshow weer op de buis te zien. Het is niet verassend dat RTL heeft besloten tot een vervolg, aangezien het eerste seizoen van Everybody Dance Now een enorm succes was. In het voorjaar van 2013 keken gemiddeld 1,4 miljoen mensen iedere vrijdagavond naar de spannende danscompetitie. De finale hield zelfs 1,9 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd.

Seizoenspremières

En RTL heeft meer grote seizoenspremières op de agenda staan. Zo vormen Moordvrouw en Miljoenenjacht vanaf 9 februari de nieuwe zondagavond van RTL 4. Daarnaast is Weet Ik Veel vanaf zaterdag 22 februari de opvolger van All You Need Is Love.

Films

In de maand februari zijn er op de familiezender ook diverse specials en films te zien. Zo is het voor de kijker weer lekker meezingen geblazen met De Vrienden van Amstel Live op donderdag 6 februari. Filmfans kunnen in het voorjaar onder andere genieten van The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (13 februari), The Twilight Saga: Breaking Dawn (20 februari) en Rio (27 februari).

Reageren