Dave Roelvink terug met reallifesoap bij RTL XL

Dave Roelvink gaat het huis uit. Of anders gezegd: hij gaat op zichzelf wonen. Voor RTL reden genoeg om met Dave het huis uit te komen. De soap zal exclusief te zien zijn op het online platform RTL XL.

“Ik ga uit en lig op de bank. Voor de rest gebeurt er weinig,” zei Dave Roelvink in 2015 nog in De Roelvinkjes. Dave lijkt nu toch iets van zijn leven te willen maken: hij gaat op zichzelf wonen. De reallifesoap Dave het huis uit showt hoe de dj zijn huis vind, meubels uitzoekt en zijn moeder gedagzwaait.

Dj-carrière

De nieuwe soap heet Dave het huis uit. Dave’s internationale dj-carrière gaat als een speer. Daar mag online televisiekijkend Nederland nu ook van meegenieten. De serie is exclusief gemaakt voor RTL XL. Dave het huis uit is niet het enige podium voor de 21-jarige Dave. Hij zal zich ook aan de proeven gaan wagen in Expeditie Robinson.

Dave het huis uit

De Roelvinkjes was in februari en maart 2015 te zien. Die soap had de familie te danken aan de juwelenroof en de sekstape waarmee hij in het nieuws kwam. Ook al waren er plannen, RTL besloot toch niet met de familie in zee te gaan voor een tweede seizoen. Een reden kan de kijkcijfers zijn, die zakten in het verloop van de serie in.

Dave het huis uit, vanaf donderdag 8 september 18.00 uur, RTL XL

Reageren