Voor 17 miljoen mensen

Davina Michelle en Snelle geven op Koningsdag concert vanuit Rijksmuseum

24 April 2020 15:39 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
Davina Michelle en Snelle willen Koningsdag toch niet zonder optreden voorbij laten gaan. Daarom heeft het tweetal besloten een Koningsdagconcert te geven vanuit het Rijksmuseum in Amsterdam.

Organisator ING Bank houdt de details over het concert nog geheim, maar liet wel weten dat het concert vanaf 9.00 uur live te volgen is via hun Youtube-kanaal.

Vereerd

Rapper Snelle is blij met de geboden kans. "Ik ben enorm vereerd dat we zijn gevraagd om iets moois te doen op Koningsdag. Het is fantastisch dat we in het Rijksmuseum tussen de meesterwerken mogen optreden.” Davina hoopt met het optreden is positiefs mee te geven aan Nederland. "Natuurlijk zal het raar zijn om in deze schitterende omgeving te staan zonder publiek, maar we hopen op deze manier iets moois te geven aan heel Nederland op Koningsdag. Het voelt goed om juist op deze bijzondere dag nog een keer onze single 17 miljoen mensen te spelen.”

Nummer 1

Davina Michelle en Snelle hebben momenteel een nummer 1-hit in handen met 17 miljoen mensen, de hernieuwde versie van 15 miljoen mensen van Fluitsma & Van Tijn, die in 1996 de eerste plek in handen had in de Top 40.

Cover

Davina Michelle werd bij het grote publiek bekend door de cover die zij zong van Pinks' What About Us. Niet veel later maakte de Rotterdamse haar opwachting in Beste Zangers, waar ze met Duurt te lang van Glen Faria indruk maakte.

Meer over