Shape of my life

De metamorfose van Donny Roelvink

18 December 2018 14:45 | amusement | Door Televizier

© Instagram Donny Roelvink
Donny Roelvink heeft een flinke metamorfose ondergaan. Gisteren, op zijn verjaardag, deelde hij duidelijke foto's van het resultaat op Instagram.

Het Roelvinkje is de laatste tijd veel op televisie geweest. We zagen 'm voorbijkomen in Temptation Island VIPS, Effe Geen Cent Te Makken en Expeditie Robinson. Toch heeft hij tijd gevonden om naar de sportschool te gaan en het resultaat mag er wezen.

Shape of my Life

Donny deelt al zijn tips over zijn transformatie in de documentaire Shape of my Life. Hij begon 2,5 maand geleden met zijn training en werkte gestaag naar zijn einddoel toe. Donny: "Het leek mij heel vet om, als ik 21 ben, te kunnen zeggen: ’ik ben nu echt in de shape of my life’. Dus echt in dé perfecte shape. Met de juiste discipline gaat mij dat lukken. Dat weet ik zeker." Gisteren werd de sportieve man dan 21 en had hij zijn doel bereikt. En dat is te zien ook.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

It’s my bday 🎊 21 🎉 DE DOCU IS NU ONLINE👏🏽🏆 LINK IN BIO !!!

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) op


Documentaire

Naast de gedisciplineerde training vertelt Donny in de documentaire ook over het verlies van zijn oma Dien. Ze had voor haar overlijden al een stuk van de docu gezien. Toen ze er niet meer was, wilde Donny eigenlijk niet door met het project. "Ik kan de hele docu nu niet aan oma laten zien, maar ik doe het nu deels ook voor haa", vertelt hij over zijn verlies. "Ik ga er nu nog veel harder voor. Nu is er niks meer wat me ervan kan weerhouden. Ik ga je trots maken, oma."

Meer over