Debuut

De Oranjezomer leent Wesley Sneijder woensdag van concurrent Studio Europa

16 juni 2021 08:41 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

De Oranjezomer haalt alles uit de kast om een succes te worden op SBS6. Het programma haalt zelfs recordinternational Wesley Sneijder éénmalig op bij concurrent Studio Europa in de hoop meer kijkers te trekken.

De Utrechter maakt woensdag namelijk zijn debuut in de EK-talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. De oud-international gaf in het verleden al vaker aan eens aan te willen schuiven bij het VI-trio en woensdag gaat die wens in vervulling.

Racisme-uitzending

Sneijder (37) zou aanvankelijk vorig seizoen in de laatste uitzending van Veronica Inside te zien zijn, maar die werd geschrapt vanwege de ruzie tussen het drietal naar aanleiding van de racisme-uitzending die een week eerder was uitgezonden.

Peppi en Kokki 

Door Angela de Jong werd Sneijder onlangs nog geroemd in haar AD-column voor zijn analistenwerk bij de NOS, in samenwerking met Rafael van der Vaart. “Deze Peppi en Kokki zijn wat mij betreft nu al een gouden greep te noemen”, schreef de diva onder andere.

De Oranjezomer is tijdens het EK dagelijks om 20:00 uur en rond de klok van 22:50 uur te zien op SBS6. Studio Europa start om 20:25 uur en loopt – met de livewedstrijden tussendoor – ongeveer door tot de klok van 1:00 uur.

Meer over