Wintereditie

De Slimste Mens terug in december

23 oktober 2018 10:58 | amusement | Door Televizier

© Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
Mis jij de gezellige opmerkingen van Maarten van Rossem en de eindeloze vragenwaterval van Philip Freriks ook zo erg? Goed nieuws: ze komen terug! Het nieuwe seizoen van De slimste mens gaat op 10 december van start.

Gelukkig maar, want we vielen allemaal toch een beetje in een zwart gat nadat Roelof de Vries eind augustus de zomereditie van De slimste mens won. De radiopresentator versloeg in een ijzingwekkende eindstrijd zijn tegenstanders Anne Fleur Dekker en Philip Huff.

Philip en Maarten

Het onontbeerlijke duo Maarten van Rossem en Philip Freriks wordt als vanouds herenigd in december. Er is nog niets over de kandidaten bekend. De toekomstige winnaar schaart zich tussen namen als Sander Schimmelpenninck, Angela de Jong, Klaas Dijkhoff, Art Rooijakkers en Arjen Lubach. 

Slimste ter wereld

De slimste scoort gemiddeld 1,3 miljoen kijkers, maar Nederland is niet het enige land waar het programma succesvol is. In Vlaanderen wordt momenteel het zestiende seizoen van De slimste mens ter wereld uitgezonden. Traditiegetrouw zijn er ook dit jaar weer Nederlanders te gast en Marc-Marie Huijbregts en Jan Jaap van der Wal zitten in de jury. Dat werd bekendgemaakt in een spannende ruimtefilm...

 

Meer over