Carlo Boszhard

De TV Kantine komt definitief terug!

28 september 2022 10:23 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Nederland moet het al een tijdje doen zonder De TV Kantine, maar binnenkort vliegen de typetjes ons waarschijnlijk weer om de oren. In zijn column in Televizier vertelt Carlo Boszhard deze week dat de deuren van de kantine weer opengaan.

Carlo Boszhard was een tijd lang helemaal klaar met alle schmink die komt kijken bij een aflevering van het programma dat in 2010 de Gouden Televizier-Ring won. 'Geen geplak op mijn gezicht, niet drie uur zitten – per typetje – voor de make-up. Met als toetje gekleurde lenzen in een rood ontstoken oog proppen.'

Tim Hofman

Maar de laatste tijd begint het weer te kriebelen. Carlo zag ineens een specifieke scène voor zich: "Tim Hofman, die bij ons al eerder briljant is gepersifleerd door acteur Valentijn Benard, gaat op onderzoek uit. Mag je nog wel iemand nadoen en wanneer ga je te ver? Er ontwikkelde een nieuwe aflevering in mijn hoofd die ik voor mezelf houd, omdat ik hem écht wil maken. Opeens kon ik niet wachten om de tv-wereld waarin iedereen over elkaar heen valt, te relativeren met een Kantine-special."

De deur gaat weer open

En nu we niet meer Deepfaken, Koefnoen-en, en Spijkers met Koppen slaan, wil ik de deur van de kantine weer open. Op de avond van het Gouden Televizier-Ring Gala, waar het allemaal begon, krijg ik vast weer genoeg inspiratie voor een heel seizoen."

De nieuwe TV Kantine-special zal hoogstwaarschijnlijk zonder Irene Moors zijn, zij gaf eerder aan dat ze geen trek meer heeft in nieuwe afleveringen. 

Meer over