Kijkcijfers donderdag 11 november 2021

De TV van gisteren: Patrick en Henny gooien het roer om in Ik Vertrek

12 november 2021 08:56 | amusement | Door Ingelise De Vries

Ik Vertrek is terug en ook de tweede aflevering van het nieuwe seizoen is een succes. Maar liefst 2,5 miljoen mensen zagen hoe het vertrek van Henny en Patrick naar Frankrijk niet soepel verliep.

Het leek zo'n goed plan: een foodtruck met stroopwafels beginnen in Frankrijk en een oud, compleet vervallen pand omtoveren tot chambre d'hotes. Toch gooien gebrekkig Frans, geen opleiding, weinig geld en een ingestort dak roet in het eten.

Ik Vertrek verloopt anders

Na vijftien jaar is het stel uit Vlaardingen aan wat nieuws toe en dat wordt een project in het Franse Benayes in Ik Vertrek. Het budget om gastenkamers te bouwen blijkt nogal klein: de 25.000 euro gaat op aan lekkage en ongedierte. En daarna is er nog heel veel te doen.

Maar na maanden klussen, puffen en hard werken is het klaar en kunnen de twee genieten van hun project. 

Afvaller Expeditie Robinson

Het is geen donderdagavond zonder Expeditie Robinson. En hoewel er een hoop klachten zijn over de nieuwe vorm, waarbij in eerste instantie niemand af leek te vallen, blijft het avonturenprogramma populair . Een miljoen kijkers zien hoe model Sylvana van IJsselmuiden met negen stemmen naar huis wordt gestuurd.

Kijkcijfers Busje Komt Zo omhoog

Het nieuwe programma van Paul de Leeuw gooit opnieuw hoge ogen. Met een tourbus reist de presentator het land door om kijkers met een bijzonder verhaal te bezoeken. Deze week weet De Leeuw met Busje Komt Zo bijna een miljoen kijkers te trekken, meer dan vorige week.

Meer over