Franse Ardèche

De Verhulstjes gieren om vader Gert in onderbroek op jeugdfoto remake

13 november 2023 13:12 | amusement | Door Marjolein Vos

© Instagram @gertverhulst
Als het aankomt op de reis van De Verhulstjes naar de Franse Ardèche is het een en al nostalgie voor vader Gert. In de eerste aflevering vorige week zagen we al hoe het gezin zich verbaasde over hoe groot Gert was, toen hij klein was. Zeker toen Gert beweerde dat hij vijf of misschien zes jaar was op de bewuste foto. En in de tweede aflevering zondagavond besluit hij de foto na te maken.

De Verhulstjes zijn naar de Franse Ardèche afgereisd om op de camping te verblijven waar Gert vroeger kwam.

Onderbroek

Met foto's van zo'n vijftig jaar geleden gaat de sentimentele Studio 100-baas op pad. Om het kiekje na te maken, moet Gert wel uit de kleren en dat tot groot vermaak van vrouw Ellen en kinderen Marie en Viktor. Met zijn 55 jaar poseert hij nogmaals op de rots.

Ondeugend

Viktor en Marie schieten gierend van het lachen de foto's van hun vader. "Hij heeft ook dezelfde ondeugende blik", aldus de twee. Ellen komt ook niet meer bij. "Dat jij je hebt laten overhalen om je kleren uit te doen", zegt ze. "Die foto gaat je de rest van je leven achtervolgen. Dat besef je toch?" 

Instagram

En het lijkt erop dat Gert zich dat maar al te goed beseft en er geen problemen mee heeft. Vol trots post hij de remake jeugdfoto op Instagram. En als hij ertoe in staat is, maakt hij de foto met liefde over een paar jaar nog een keer. 

Elke zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Verhulstjes op Videoland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gert Verhulst (@gertverhulst)

Meer over