Na behalen 'droomcijfers'

De Verraders krijgt nu al nieuw seizoen

25 maart 2021 09:59 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
RTL 4 is zo tevreden over het succes van De verraders dat de zender al na twee afleveringen een vervolg op de reeks heeft besteld.

RTL kondigde de komst van een tweede seizoen aan in een persbericht.

Twee miljoen kijkers

In De verraders gaan 18 BN'ers onder leiding van Tijl Beckand (foto) op zoek naar de drie verraders in hun midden. Dit trio speelt hen op handige wijze tegen elkaar uit om vervolgens systematisch spelers te elimineren. Kijkers lopen weg met het door idtv en POSVIDEO ontwikkelde RTL-format: de eerste twee afleveringen werden, inclusief uitgesteld kijken, door meer dan 2 miljoen mensen gezien.

Peter van der Vorst

Voor RTL content directeur Peter van der Vorst reden genoeg om nu al groen licht te geven voor een vervolg: "Dit zijn natuurlijk droomcijfers voor een nieuw programma en daarom bestellen we nu al een nieuw seizoen van dit bloedstollende psychologisch avontuur."

Buitenland

Daarnaast kan Van der Vorst verklappen dat De verraders ook over de grens in trek is: "Het is ook mooi om te zien hoe groot de belangstelling vanuit het buitenland is. Van België tot aan de Verenigde Staten, zenders tonen serieuze interesse. Daar zijn we trots op."

De verraders is iedere zaterdag te zien rond 21.35 uur bij RTL 4.

Meer over