Ink Master

Dennis Weening aan de slag voor Spike

7 december 2018 09:02 | amusement | Door Irma Tomas

© Roland J. Reinders
Dennis Weening heeft een nieuwe tv-klus. Na zijn vertrek bij RTL gaat hij aan de slag voor zender Spike. Hij presenteert daar het nieuwe programma Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars.

Toen het contract van Dennis Weening bij RTL om onduidelijke redenen niet werd verlengd was het even de vraag of we de Hagenees ooit nog zouden terug zien op televisie. Dat gebeurt nu dus bij Spike die de getatoeëerde presentator vroeg voor het tatoeageprogramma Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars.

Spin-off

Dat is een spin-off van het al bekende Ink Masters: Meesters van de lage landen. In deze nieuwe show nemen tattooshops het tegen elkaar op in een wedstrijd.

Speedboot

Dennis Weening kreeg meteen een ontgroening van Spike toen hem werd gevraagd een tatoeage te laten zetten onder ruige omstandigheden. „Ze dachten laten we Dennis Weening in een speedboot stoppen op een wilde zee en dan laten tatoeëren. Supergoed idee dus ik zei gelijk ja natuurlijk”, lacht hij. ,,Ik vond het zelf vooral heel erg grappig.” Dennis eindigde met een schedel op zijn lijf.

Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars begint op 18 januari op Spike.

Meer over