Contract niet verlengd

Dennis Weening helemaal niet vrijwillig weg bij Expeditie Robinson

1 november 2018 10:24 | amusement | Door Irma Tomas

© Martijn van Gelder
In tegenstelling tot wat RTL eerder zei, is Dennis Weening helemaal niet vrijwillig vertrokken bij Expeditie Robinson. Hij noemde de verklaring van de zender 'hoogst merkwaardig en flauw'.

RTL had eerder gezegd dat Weening geen tijd meer had voor Expeditie Robinson vanwege zijn eigen bedrijf. De zender verklaarde ook dat ze verder niet op de zaak in wil gaan in het belang van Dennis zelf. Daar snapt Dennis niks van. „Die zin is hoogst merkwaardig en flauw. Het insinueert of er iets meer aan de hand zou zijn”, zegt de presentator tegen het AD.

Lastig en pijnlijk

Dennis Weening wist al voor de opnamen van het huidige seizoen dat dit de laatste keer zou zijn. „Het was lastig en pijnlijk om dit geheim met me mee te dragen. Niet alleen daar, maar ook op de aansluitende persdag en tijdens het recente Televizier Gala. Daar heb ik lopen lachen, maar zo vrolijk was ik dus helemaal niet.”

Art Rooijakkers

Meer programma's dan Expeditie Robinson had Dennis niet bij RTL dus het is maar de vraag of we hem ooit nog terug zullen zien. Wie hem gaat opvolgen bij Expeditie Robinson is nog niet bekend, al werd de naam van Art Rooijakkers al genoemd in dat verband.

 

Meer over