Dennis Weening presenteert Bizarre Eters

Dennis Weening mag voor RTL 5 het nieuwe programma Bizarre Eters presenteren. Daarin volgt hij mensen die er een nogal vreemd eetpatroon op na houden.

Iedere aflevering van Bizarre Eters volgt twee mensen die je niet met goed fatsoen mee naar een restaurant mee kunt nemen. Bijvoorbeeld een vrouw die ontbijt, luncht en dineert met spaghetti met geraspte kaas en een jongen die zeventig pakjes noedelsoep per week eet. Ook bestaan er blijkbaar mensen die bang zijn van sommige voedselsoorten en al trillen en zweten bij het aanzien van een bosje wortels.

Zwangere vrouwen

Voor sommige mensen zijn hun bizarre etensgewoonten levensgevaarlijk vertelt Dennis aan Omroep West: „Zij hebben dan een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Voor zwangere vrouwen is dat extra gevaarlijk.” Zelf is de presentator een vrij normale eter. Met wat slechte gewoonten hier en daar. „Je mag me 's nachts wel wakker maken voor noodles of chips”.

Voedingspsycholoog

De kandidaten in Bizarre Eters worden niet alleen gevolgd, ze krijgen ook hulp van voedingspsycholoog Lieveke Goossens in de hoop hun rare gewoontes te doorbreken. Bizarre Eters is komend voorjaar te zien op RTL 5.

Reageren