Dennis Weening weer thuis na opnames Expeditie Robinson 2016

De opnames van Expeditie Robinson 2016 zitten erop. Na vijf weken op de Filipijnen heeft presentator Dennis Weening zijn gezin weer in de armen gesloten.

Dennis werd bij terugkomst op Schiphol verrast door zijn vrouw Stella, dochter Coco en broertje Ronny. En zij hadden nóg een verrassing voor hem in petto: eenmaal thuis kwam een groep vrienden en familie van Dennis langs voor een champagne-ontbijt. (tekst gaat verder onder de foto's)

 

Filipijnen

De opnameperiode van Expeditie Robinson is een stuk minder mysterieus dan die van Wie is de Mol?. Presentatoren Dennis en Nicolette Kluijver doen absoluut niet geheimzinnig over hun wekenlange verblijf op de Filipijnen. Eerder deze week plaatste Dennis nog een kiekje online met de Expeditie Robinson-crew:

 

Nicolette Kluijver hield haar Instagram-volgers nog uitgebreider op de hoogte van haar avonturen met de crew aan de andere kant van de wereld. 

 

De presentatrice liet haar gezin ook naar de Filipijnen komen:

 

Welke BN'ers meedoen aan dit seizoen van Expeditie Robinson, is nog niet bekend. Het survivalprogramma is elk jaar vanaf september te zien op RTL 5.

Reageren