Boxing Stars

Deze BN'ers gaan tegen elkaar vechten

23 oktober 2018 14:40 | amusement | Door Televizier

© Andy Tan
Ze lijken allemaal zo beschaafd, maar stiekem zijn ze klaar om hun tegenstanders een paar rake klappen te verkopen. Deze gevechten kun je verwachten in de eerste aflevering van Boxing Stars.

Op woensdag 31 oktober barst het live spektakel los: dan is de eerste aflevering van Boxing Stars te zien. In dit nieuwe programma nemen BN'ers het tegen elkaar op in de boksring.

Taeke tegen Danny

Het eerste gevecht is voor Kaj van der Voort en Rein van Duivenboden. Ook Taeke Taekema en Danny Froger leggen elkaar het vuur aan de schenen en bij de vrouwen duelleren Jessie Jazz Vuijk en Laura Ponticorvo. Alle gevechten worden van live commentaar voorzien door sportcommentator Sander Schrik, die afwisselend wordt bijgestaan door Tijl Beckand en Maxim Hartman.

Bloedfanatiek

Presentatoren Ruben Nicolai en Olcay Gulsen kijken nu al nagelbijtend toe. De kandidaten zijn volgens hen bloedfanatiek. Olcay bokst zelf en vindt het een fantastische sport. "Ik hou mijn hart vast voor wat er allemaal in de boksring gaat gebeuren. De adrenaline zit nu al hoog, de vechtlust is er. Het wordt tijd dat ze op 31 oktober eindelijk mogen beginnen!”

Tweede aflevering

In de tweede aflevering strijdt Michael Boogers tegen Thomas Cox, neemt Juvat Westendorp het op tegen Rick Brandsteder en gaat Michella Cox de strijd aan tegen Amanda Tsatsos. 

Boxing Stars is vanaf woensdag 31 oktober om 20:30 uur te zien bij RTL 5.

Meer over