Deze Quiz is Voor Jou komt terug mét nieuw spectaculair einde

23 maart 2021 14:25 | amusement | Door Irma Tomas

© Roy Beusker
Linda de Mol keert terug met de spelshow Deze quiz is voor jou. Die is hetzelfde gebleven als het eerste seizoen, behalve dan het slot. 

In Deze quiz is voor jou sprokkelen vier bekende Nederlanders zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die het geld goed kan gebruiken. Diegene weet alleen niet dat hij of zij de gelukkige is.

Linda op je eigen tv

In het eerste seizoen zat deze persoon nog in het publiek. In het nieuwe seizoen is hij of zij bij een vriend of familielid thuis, als plots de televisie aanspringt en Linda de Mol in beeld komt met heuglijk nieuws. 

Verborgen camera's

De aangever - een familielid, vriend(in) of collega - van de hoofdpersoon zit in het complot. Op de dag van de opname, wordt het huis van de aangever volgehangen met verborgen camera’s. De aangever krijgt die dag de hoofdpersoon op bezoek en die heeft geen flauw benul dat er op dat moment geld voor hem verdiend wordt.

De emoties lopen hoog op

Linda: “Na de finale kom ik dus totaal onverwachts op het televisiescherm en overval ik de hoofdpersoon. De emoties lopen behoorlijk op, kan ik je verzekeren!

Meer over