Met Harm Edens

Deze vier BN'ers gaan de strijd aan in De Quiz van het Jaar op SBS6

22 december 2022 10:04 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten / Talpa
Harm Edens hoeft zijn 60 vragen over het jaar 2022 niet aan een lege studio te stellen. Talpa heeft namelijk zojuist onthuld welke BN'ers deelnemen aan de SBS6-show De Quiz van Het Jaar.

Spoiler: deze vier BN'ers waren het afgelopen jaar zelf ook vaak onderwerp van gesprek.

De Quiz van het Jaar

In De Quiz van het Jaar, dat voortkomt uit Linda de Mol's Deze Quiz is voor jou, blikt Harm Edens aan de hand van fragmenten terug op 60 nieuwsfeiten uit 2022. En dit kan dus over van alles gaan: van de rel rondom The Voice of Holland, de klimaatcrisis, de oorlog in Oekraïne tot de ophef die ontstond rond voormalig BNNVARA-gezicht Matthijs van Nieuwkerk. Aan vier BN'ers en een studio vol studenten de taak om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, want dan maken ze kans op een mooi bedrag.

Soy Kroon

Maar wie zijn die BN'ers eigenlijk die dit jaar de strijd aangaan? Talpa deelde zojuist een foto met TVgids.nl en daaruit blijkt dat ditmaal Jaap Reesema, Lisa Loeb, Soy Kroon en Stefano Keizers meedoen. Deze vier BN'ers waren dit jaar zelf ook vaak meermaals in de media te vinden: zo scoorde Jaap Reesema een enorme hit tijdens Beste Zangers, maakte Lisa Loeb haar presentatiedebuut, baarde Stefano Keizers heel wat opzien in De Verraders en sleepte Soy Kroon de Televizier-Ster Talent in de wacht.

De Quiz van het Jaar 2022
De Quiz van het Jaar 2022

De Quiz van het Jaar is op dinsdag 27 december om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Meer over