Haastige spoed...

Dit is de derde afvaller van Het Perfecte Plaatje

3 november 2021 22:20 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De vierde aflevering van Het perfecte plaatje leverde de derde afvaller op. Deze amateurfotograaf begon sterk aan de wedstrijd met hoge punten, maar moest uiteindelijk toch het veld ruimen.

Nadat vorige week oud-profvoetballer John Heitinga vrijwillig besloot op te stappen was er deze week toch echt weer een jury eliminatie. Cynthia Boll en William Rutten bogen zich over de aangeleverde beelden en kwamen al snel tot een onvermijdelijk oordeel.

Patrick wint

Het perfecte plaatje blijft voor verrassingen zorgen. Vorige week zat Patrick Martens nog in de gevarenzone, nu won hij de aflevering met een gemiddelde van 8.3, gevolgd door de stabiel scorende Juvat Westendorp. Zelfs Ruth Jacott, een week eerder nog samen met Patrick in het nauw, eindigde nu in de middenmoot. 

Abbey versus Bridget

Onderaan de puntenlijst bungelden Abbey Hoes en Bridget Maasland. Abbey presteerde in de eerste twee afleveringen uitstekend, maar zag haar punten steeds wat zakken. Ook deze aflevering bracht geen verbetering waardoor met een gemiddelde van 5.4 haar laatste uur had geslagen. Met opgeheven hoofd nam ze afscheid: "Ik vond dit avontuur intens. Heb het heel erg naar mijn zin gehad bij de hondenshoot. Ook dankbaar voor de shoot bij de reddingsbrigade, dat maak je niet zomaar mee. Maar wel superjammer dat het voorbij is."

Meer over