Vrijwillig verlaten

Dit is de onverwachte tweede afvaller van Het Perfecte Plaatje

27 oktober 2021 22:12 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een onverwachte wending in de tweede aflevering van Het perfecte plaatje. Een van de best scorende kandidaten heeft het spel vrijwillig verlaten om zijn ambities elders na te jagen.

Kijkers van Het perfecte plaatje waren met stomheid geslagen toen de uitslag van de derde aflevering bekend werd en er een hele andere afvaller uit de bus kwam.

Patrick versus Ruth

Lange tijd leek het erop dat Patrick Martens of Ruth Jacott moesten vertrekken. De presentator en de zangeres hadden van de negen resterende kandidaten het minst gepresenteerd. Ook tijdens de eerste opdracht, een shoot op het strand met de reddingsdienst, en de welbekende naaktshoot bungelden ze onderaan het klassement. Uiteindelijk oordeelde de jury dat Martens met 0.4 punten verschil de sterkere kandidaat was. Ruth zou met een gemiddelde van een 6 eruitvliegen.

John Heitinga

Ware het niet dat John Heitinga aankondigde per direct vrijwillig uit Het perfecte plaatje te stappen. De oud-voetballer had altijd al de ambitie om trainer te worden en Ajax bood hem tijdens de opnames de kans om van jeugdtrainer door te stromen naar Jong Ajax: "Maar het schema matcht niet, dan kies ik toch echt voor het voetbal", aldus Heitinga die ironisch genoeg qua jurybeoordeling juist de aflevering had gewonnen. 

Meer over